Leader průmyslu v oblasti zdraví a Anti-Aging

Prodejní tipy a zprávy od Dana Higginsona

11.04.2009 08:43

 Jsem pyšnější než kdy jindy předtím, že jsem součástí Synergy WorldWide. Jak víte, Synergy slaví letos své desáté výročí. Deset let! Mezitím stojí naše mateřská firma, Nature´s Sunshine Products, na prahu, dosáhnout čtyřiceti let své existence v tomto průmyslovém odvětví. Zejména s ohledem na současný hospodářský vývoj, jsem vděčný za to, být součástí takové stabilní a silné společnosti. 

Stávají se věci, které nadchnou, přičemž se Synergy stále více pracuje na dalším rozšíření svého mezinárodního rozsahu. Zažíváme neskutečný nárůst, pozorujeme jak noví vedoucí pracovníci jdou dopředu a sledujeme naše týmové partnery jak zanechávají své dědictví kdekoli na světě. V listopadu tohoto roku budeme slavit naše výročí a postavíme základy pro budoucí růst na našem světovém summitu v Japonsku. Je to právě Japonsko, kde vše začalo. Tam kde jsme začínali s ničím, jen se snem o tom, co by z toho všeho mohlo být. Ale již po krátké době jsme byli už na osmém místě v seznamu společnosti Dun & Bradstreet, která hodnotí nejúspěšnější nově založené společnosti ve Spojených státech amerických. O deset let později je Synergy ještě mnohem lepší, než jsem si já sám v počátcích v Japonsku byl schopen vůbec představit. Jaké lepší místo než tohle si můžeme vůbec zvolit pro naše oslavy náš start do příštího, ještě úspěšnějšího desetiletí? 

Tokio je fantastické město, které nabízí opravdu pro každého něco. Má rychlé a technologicky vyspělé město s prosperujícím obchodním a rušným nočním životem. Naproti tomu, naleznete mimo hranice města mírumilovná místa se starými paláci a zahradami spolu s mnohými kulturními zážitky. 

Team Partner a Top Leader z celého světa budou součástí tohoto summitu v Japonsku. Mnozí partneři pracují v této chvíli na tom, si na tuto cestu vydělat. Buďte jedni z nich! Zkušenosti, které můžete v Japonsku nasbírat, ten pocit soudržnosti, který zažijete s partnery z jiných kultur a ty vědomosti, které zde nasbíráte jsou spolu s přesvědčením, které získáte na tomto summitu opravdu k nezaplacení. 

Následujte mne, abychom letos v listopadu v Japonsku společně zanechali světu odkaz. 

Dan Higginson 
CEO a zakladatel Synergy WorldWide

Zpět

Vyhledávání

Copyright © 2009 SYNERGY leave a legacy. Všechna práva vyhrazena.