Leader průmyslu v oblasti zdraví a Anti-Aging

Global Summit: 10th Anniversary - Promotion TOKIO

13.03.2009 09:01

Vydělejte si na cestu do Japonska a oslavte spolu s námi desetileté výročí založení Synergy WorldWide!

Nejprve si můžete během naší výroční propagace vydělat částku až do výše 3.000 $ na cestu a pobyt na této akci.

Na oslavy našeho desetiletého výročí se vracíme zpět tam, kde všechno začalo, tím že náš vrcholný globální summit roku 2009 uspořádáme v japonském Tokiu.

Japonsko je jednou z nejvlivnějších zemí na světě a nabízí jedinečné příležitosti a to jak v městských, tak i v přírodních prostředích.Na jedné straně se ukazuje Tokio, jako hektická metropole, jenž je průkopníkem technologického pokroku, plná mrakodrapů a zářících světel. Ale pak těsně mimo hranice města jsou impozantní staré paláce a vzorně pěstované botanické zahrady, které jsou Japonci již po několik století uctívány a obdivovány. Možností pro pobavení a naučnou inspiraci jsou zde nekonečné.

Kromě báječné příležitosti, upevnit a rozšířit Vaše podnikání se Synergy produkty po celém světě, nabízí tento vrcholný globální summit v Japonsku také historii, kulturu a zkušenosti z Japonska samotného, což je garantem toho, že se tato cesta stane skutečným a nezapomenutelným zážitkem. Doufáme, že se tam s Vámi setkáme.

Existují 4 způsoby, jak si na cestu na vrcholný globální summit v Japonsku vydělat.

Členové týmu mohou na jejich cestě vydělat hotovost formou svého osobního postupu ale také i na postupu jimi sponzorovaných partnerů na vyšší úrovně. Děje se tak skrze přírůstky bodů z tzv. „Pin Level“, „Fast Start Bonus“ a „Elite Rabatt“, s nimiž si mohou v tomto směru vylepšit svůj vlastní cestovní rozpočet.

1.) Vydělejte si hotovost skrze stoupání v žebříčku

Za každý postup na vyšší úroveň oproti hodnocení (Pin-Level) z roku 2008, získáte „Summit Points“ (body) jako bonus v hotovosti ve vztahu ke svému nynějšímu umístění:

Star $300
Bronze $400
Silver $500
Gold $600
Team Leader $800
Team Manager $1000
Team Director $1200
Team Elite $1400
Pearl Executive $1600


2.) Vydělejte si hotovost skrze Vaše osobní sponzorování.

Za každého Vámi osobně sponzorovaného týmového partnera, který postoupil v hodnocení vyšší úroveň oproti hodnocení (Pin-Level) z roku 2008, získáte následující dolarové částky jako odměnu na svou cestu do Japonska.

Star $150
Bronze $200
Silver $250
Gold $300
Team Leader $400
Team Manager $500
Team Director $600
Team Elite $700
Pearl Executive $800
Emerald Executive $800
Diamond Executive $800
Presidential Executive $800
Double Presidential Executive $800
Triple Presidential Executive $800


3.) Vydělejte si hotovost skrze příjem Fast Start

Synergy Vám vyplatí dodatečně dalších 50% z Vašeho Fast Start bonusu, aby Vám umožnila cestu na globální summit v Japonsku.

4.) Vydělejte si hotovost skrze příjem Elite Rabatt

Synergy Vám vyplatí dodatečně dalších 50% z Vašeho Elite Rabatt bonusu , aby Vám umožnila cestu na globální summit v Japonsku.

Vyzíváme tímto všechny týmové partnery Synergy k účasti na této senzační a jedinečné příležitosti, vydělat si na cestu do Japonska skrze odměny ve formě bonusů.

Aby Vám do začátku cesty do Japonska bonus hotovosti narůstal, musí být týmoví partneři zaregistrováni v tzv. „AutoVersand Programm“ (měsíční automatická zásilka zboží) a celkově dobré postavení k Synergy během probíhající propagace.

Týmoví partneři, kteří jsou na úrovni Star až Pearl Executive, mohou nejprve vydělat částku až 3.000 $. Týmoví partneři, kteří jsou na úrovni Emerald Executive až po Triple Presidential Executive, mohou na cestu do Japonska vydělat částku až 5.000 $.

Tento výdělkový bonus, bude vyplacen pouze přímo na summitu v Japonsku.

II. speciální platby bonusů v dubnu 2009

Tuto unikátní propagaci účasti na summitu v Japonsku nyní Synergy ještě překonala! Nebudeme přispívat na cestovní výlohy jen těm, kdo pojedou do Tokia za své vydělané shora uvedené bonusy, nýbrž již v měsíci dubnu vyplatíme speciální peněžní odměny! To tady ještě nikdy nebylo!

Za všechny summitové body, získané od ledna do března 2009, se v dubnové provizní platbě vyplatí 50% z nahromaděných summitních bodů v amerických dolarech v hotovosti v Eurech. Co říkáte teď Vy na to?

Kvalifikace: leden až březen 2009
Základ pro výpočet: všechny do té doby nahromaděné summitní body
Výplatní částka: 50% dosud shromážděných summitních bodů

Příklad: shromážděné body 1.500 $
Platba částky ve výši 50% v dubnu 750 $

A teď přijde to nejlepší!

Po vyplacení této zvláštní odměny je Vám i nadále v plné výši k dispozici částka všech Vašich, do té doby nahromaděných, summitních bodů (ve výše uvedeném příkladě tedy 1.500 $), která slouží k pokrytí cestovní výloh jako jsou cena letenky, ubytování, apod. k účasti na summitu v listopadu tohoto roku! Oslavte tuto velkolepou událost s námi a užívejte si již v dubnu s očekáváním na ni!

Taková je prostě SYNERGY!

Zpět

Vyhledávání

Copyright © 2009 SYNERGY leave a legacy. Všechna práva vyhrazena.