Leader průmyslu v oblasti zdraví a Anti-Aging

SYNERGY otevřela svou novou centrálu v USA

12.03.2009 17:34

Byla to určitě velmi důležitá návštěva, protože i když se Synergy v Evropě - hlavně díky tvrdé práci Torstena Müllera a vedoucích lídrů jako jsou Hakan E. Çetin, Jürgen Schmidt a dalších -  přes některé počáteční problémy překvapivě ztrácela, tak je Synergy v celosvětovém kontextu pravým klenotem tohoto odvětví. Ať už v USA,  v Asii nebo také v Austrálii a nyní také v Evropě - Synergy sází vedle úžasných výrobků především na skutečnou týmovou práci a motivované firemní spolupracovníky.



To znamená, že péči a dohled nad evropským kontinente převezme toto nové americké ústředí. Michael Sander se po dlouhých týdnech cest po USA radoval, že mohl opět potkat pár Němců. Synergy totiž k podpoře prodeje německy mluvících partnerů zaměstnala v USA několik Němců. I když v tento den nebyli všichni přítomni, přesto se dalo jejich oddělení dobře rozpoznat podle jejich vlajek!

 

Ale i jinak tam bylo mnoho překvapení. Byl akorát „Halloween“ a byl čas na "trick or treat" - čehož některé "Synergy-děti" využily – dvě z nich se potkaly s fotografem OBTAINERu.

 

Více o plánech Synergy v Evropě se dozvíte v příštím vydání OBTEINERu online. Vzhledem k tomu, že se čtenáři  OBTEINERu WW jistě také budou chtít informovat o globálních plánech společnosti, nebylo nová zentrála jedinou štací Michaela Sandera. Šel přímo k nejúspěšnějšímu poradci celé společnosti.

 

Mark Comer, který před nedávnem zveřejnil knihu " Accidentail Guru" (https://www.accidentalgurubook.com). Mark se ukázal jako výjimečný typ úspěšného člověka.

 

Mark je méně uhlazený jako mnohé, tak zvaně vůdčí osobnosti, ale právě to je ten důvod proč pouze se Synergy vydělává několik milionů dolarů ročně. On sám sbírá kytary, auta a je šťastný otec rodiny.

 

Neméně úspěšná je Dianne Leavitt. V jejím týmu také vzniklo celé podnikání v Evropě. Dianne byla stejně přátelská jako Mark a pozvala vydavatele OBTEINERu, Michaela Sandera do jejího rodinného domu, kde prožili jedno nádherné odpoledne.

 

Neuvěřitelný dům s báječně velkým bazénem a dokonce s vlastním kinem. "Bylo to velmi inspirativní setkání s Diannou a já jsem ještě nikdy nepoznal nějakou „networkerku“, která vy vyzařovala tolika pozitivní síly jako Dianne Leavitt!" referoval Michael Sander jeho redakci.

Více o Synergy WorldWide, Marku Comerovi a samozřejmě také o Dianne Leavitt se dozvíte v příštích vydáních OBTAINERu WW. Mimo toho se s Vámi budeme také dělit o úspěšné příběhy pocházející z celého "světa Synergy", jako např. z Indonésie, z Austrálie a z mnoha dalších zemí. Již nyní bylo dohodnuto mnoho rozhovorů, které proběhnou v rámci oslav 10 let od založení společnosti pořádaných v japonském Tokiu v listopadu 2009.

Také v Evropě je mnoho novinek. Nové produkty, nové webové stránky a další.
Nechte se překvapit - budeme Vás zaručeně informovat z první ruky a vždy tak trochu více.

OBTAINER WORLDWIDE - a svět patří Vám.

Zpět

Vyhledávání

Copyright © 2009 SYNERGY leave a legacy. Všechna práva vyhrazena.